Groepen

Groepsarrangementen bij De Halve Maan

Met een groep naar De Halve Maan? Dat kan! Je kunt bij ons terecht voor een groepsdiner, groepslunch, groepsborrel en verjaardag. Dit alles is al mogelijk vanaf 8 personen.

Groepsdiner

Vanaf 8 personen

Bij Eetcafé De Halve Maan kun je uiteraard ook terecht met grotere gezelschappen. Vanaf 8 personen is er een speciaal groepsmenu voor je beschikbaar. Zo geniet je met een groot gezelschap van onze lekkerste gerechten. Kortom; een complete en vooral gezellige avond!

Reserveren kan via onze website of telefonisch via 070 – 319 30 90.

Groepslunch

Vanaf 8 personen

Wil je met een groep komen lunchen? Dat is geen probleem. Vanaf 8 personen kom je namelijk in aanmerking voor onze groepslunch. Wat je kunt verwachten? Keuze uit onze favoriete lunchgerechten, een sfeervolle zitplek voor de gehele groep en natuurlijk een heerlijke en gezellige lunch.

Borrel

Vanaf 8 personen

Op vrijdagmiddag met collega’s het weekend inluiden? Of met je vriendengroep weer een gezellig samen een drankje doen? Ook hiervoor ga je naar De Halve Maan. Neem vrijblijvend contact met ons op, we nemen de mogelijkheden voor een gezellige middag en/of avond graag met je door!

Verjaardag

Vanaf 8 personen

Wat is er nu gezelliger dan je verjaardag vieren met vrienden, familie én heerlijk eten. Daarom is je verjaardag vieren bij De Halve Maan ook zo leuk. Je geniet van de lekkerste gerechten uit onze keuken, omringd door al je vrienden en familie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!