Facebook Menu
Facebook
De Halve Maan
Menu
Overzicht

Acties

High Beer

Verras iemand (of jezelf) met een smaakvolle avond uit, de High Beer in de Halve Maan kost 18,- p/p -reserveren kan via 070-3193090.


Brugse Zot Blond

Het echte stadsbier (6%) van Brugge. In 1488 namen de Bruggelingen (de Zotten) hun keizer gevangen en maakte er een groot feest van. Brugse Zot is goudblond en gebrouwen met vier verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopsoorten. Een toppertje!

Wordt geserveerd met: Nacho’s met cheddar en dipsauzen, kipsaté stokjes

Straffe Hendrik

Straffe Hendrik is een krachtige bier met rijke toetsen van mout en hop. De familie Straffe Hendrik omvat een blonde tripel, een bruine quadrupel en de tijdelijk verkrijgbare Heritage en Wild. Allen hebben een hoog alcoholgehalte en zijn rijk en volmondig qua smaak. Ze zijn stevig gehopt en gebrouwen met een subtiele mengeling van speciale moutsoorten van de beste kwaliteit en kennen een aantrekkelijke smaakevolutie over meerdere jaren.

Wordt geserveerd met: Kaas duet van blauwe en oude kaas met fijne en grove mosterd, bitterbal trio van rund, kalf en biologische groente.

Affligem DUBBEL

Affligem Dubbel (6,8%) is een traditionele robijnrode abdijbier. De afdronk is droog en bitterzoet, wat het bier een mooie structuur geeft. Het bier kenmerkt zich door een rijke, kruidige smaak met accenten van karamel.

Wordt geserveerd met: Gerookte zalm wrap, kipjuweeltjes