Eetcafé De Halve Maan

Geopend vanaf 1 juni

Afhalen 7 dagen per week mogelijk tussen 17:00 tot 20:00 uur

De Halve Maan en terras open vanaf 1 juni!
Drive-thru & take away ook mogelijk

Geachte Gast,

Wij zijn zeer verheugd te melden dat met ingang van 1 juni wij onze deuren en het terras weer open mogen stellen. Inpandig mogen wij slechts 30 gasten ontvangen en daartoe werken wij strikt op reservering. Ook op het terras zullen de RIVM richtlijnen van onder andere 1,5 meter afstand gehanteerd en gehandhaafd worden.

Uiteraard kunt u ook gebruik blijven maken van onze drive-thru & take away service.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit bericht dan kunt u via klantenservice@sirwinston.nl contact met ons opnemen. Dank voor uw begrip en geduld.

Directie & medewerkers
De Halve Maan Rijswijk

Openingstijden

Ma t/m do

11:00 – 01:00 uur

Vrijdag

11:00 – 02:00 uur

Zaterdag

15:00 – 02:00 uur

Zondag

15:00 – 23:30 uur

Onze keuken

is dagelijks geopend tot 22:30 uur

Reviews

Reserveren

Grand Café Rijswijk

De Halve Maan is al vele tientallen jaren een begrip in Rijswijk en omstreken. Sinds 1976 wordt het Grand Café gerund door horecafamilie Ballemaker. Bezoekers komen graag naar de Halve Maan om iets te drinken, te eten of een partijtje te darten.

Sinds 2006 is De Halve Maan gevestigd in het Sir Winston Leisure Center. Een moderne locatie, maar nog steeds met het sfeervolle interieur van weleer. Er is een grote, gezellige bar, met zitjes eromheen, maar door de uitgekiende indeling is het eetgedeelte daarvan gescheiden. Antiek en curiosa geven een extra element aan het interieur. De dartbanen zijn er nog, en er wordt nog steeds met plezier gedart. Ook vele bedrijven in de omgeving weten hun weg naar De Halve Maan te vinden voor een lunch, borrel of diner.

De Halve Maan

Menukaart

Bekijk hier onze menukaart vol heerlijke gerechten voor tijdens de lunch, een gezellig diner of heerlijke desserts.

Ga naar pagina

Acties

Bij De Halve Maan hebben wij geregeld diverse leuke acties. Bekijk de pagina en blijf op de hoogte van alle leuke acties.

Ga naar pagina
Menu